O săptămână cu UFO de revelion. 1587km electrici, 15 încărcari, 140 lei

Am plecat luni 28 Dec 2021 la 4 dimineața din Popesti-Leordeni. Ne-am dat cu placa la Transalpina Ski Resort (lacul Vidra), am înnoptat la poalele munților Retezat, in Malaiesti langa Hațeg.

Pe 29 am urcat din Cârnic pana la cabana Gentiana, iar seara am o condus pana la Timişoara.

In 30 Decembrie ne-am plimbat prin centrul Timișoarei, am stat la o cafea la povesti cu 2 prietene vechi din partea locului. Pe seara am condus pana la Oradea.

In Oradea am stat 2 nopți. Pe 31 am fost la balaceala la Aquapark Nymphaea, iar la miezul nopții am sărbătorit Anul Nou în Piața Unirii cu spectacolul de focuri de artificii oferit de primărie.

In prima zi din 2022 ne-am plimbat pe promenada Crișului Repede, iar după amiază am călătorit până în Oravița unde am dormit.

2 Ian – am făcut plimbarea cu Mocănița Oravița – Anina și retur iar seara am condus pana in Craiova.

3 Ian – am vizitat centrul Craiovei și faimosul târg de Crăciun (din păcate doar pe zi). După-masă negam întors spre București astfel încât la ora 19:00, UFO era deja parcat acasă.

Călători am făcut-o cu Dacia noastră Spring, care a contorizat 1587.1km, si a cerut sa fie încărcata sau i s-a oferit curent de 15 ori pe drum. Prizele împreună cu taxele de parcare însumând 141.26 lei din care 15.88 lei parcarea iar restul de 125.38 lei pe curent.

Un articol detaliat și complet va fi finalizat și publicat zilele următoare.

Un răspuns la „O săptămână cu UFO de revelion. 1587km electrici, 15 încărcari, 140 lei”

  1. Super intetesanta experienta. Astept cu interes detaliile

    Apreciază

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe